söndag, augusti 23, 2009

Kändisar med tvillingar!

Brooke och Charlie Sheen Mueller väntar tvillingar!

Rebecca Romijn (Ugly Betty, X-men) och maken Jerry O'Donell har fått tvillingar!Paret fick två flickor som ska få namnen Dolly Rebecca Rose och Charlie Tamara Tulip. Rebecca tvingades tillbringa sista månaderna till sängs för att undvika för tidig födsel.
Nu har Lisa Marie Presley och hennes make Michael Lockwood blivit tvillingföräldrar. De två flickorna föddes den 7:e oktober med kejsarsnitt. Vad de ska heta har inte avslöjats ännu.


Jennifer Lopez och Marc Anthonys nyfödda tvillingar.
Enligt parets representanter ska de heta Max och Emme!
Tvillingarna föddes den 22 februari och Emme kom 11 minuter före brorsan Max. Angelina Jolie och Brad Pitt har blivit föräldrar igen. Det blev en pojke och en flicka och de föddes med kejsarsnitt igår den 12:e juli i Nice, Frankrike. Namnen är ju alltid spännande när det gäller familjen Jolie-Pitt. Den här gången blev det Knox Leon och Vivienne Marcheline.
Marcia Cross, 46, känd från "Desperate Housewives", och hennes make Tom Mahoney har tvillingdöttrarna Eden och Savannah, 1, tillsammans.

Jenna Jameson visar upp sin tvillingmage. Bebisarna, som hon väntar tillsammans med Tito Ortiz är beräknade att födas i april.


Fler kommer bara jag hittar dem. De e like kul å veta vilka som har tvillingar nu när man ska få själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar