fredag, oktober 02, 2009

Besök i Falun

Äntligen ultraljud igen !!

Vi åkte hemifrån runt 8 tiden, vi hade tid kl 9.20. När vi kom dit var det det sedvanliga testerna och dom var bra som alltid.

När testerna var avklarade så fick vi gå in i ultraljudsrummet, en barnmorska skulle göra ultraljudet. Efter att hon hållit på ett par minuter sa hon att det var för svårt för henne att göra detta. Pojkarna och jag är ju så stora så det är svårt att mäta dom. BM sa att hon skulle be en läkare att komma in och göra testet.

När läkaren kom sa hon att vi skulle få åka upp ett par våningar och testa en helt ny ultraljudsmaskin. Jag var den första i Dalarna som fick testa den, det var lite kul. När vi kom in i rummet var där en till läkare och en representant från företaget som tillverkar maskinen. 2 läkare 2 barnmorskor och den där representanten och vi, fullt hus alltså.

Sen började dom att kolla hur pojkarna ligger i magen. Tvilling 1 låg med huvudet neråt i vidöppet läge, Tvilling 2 låg längre upp i säte.

Tvilling 1 vägde: 2691 gram och Tvilling 2 vägde: 3274 gram. ( Stora pojkar )

Tvåan har börjat att växa mer, förut var det ettan som var störst. Men det är ingen fara iallafall som tur är.

Sen när vi var klara med ultraljudet fick vi vänta på medicindoktor Peter som skulle besluta om jag skulle bli insatt på Insulin eller inte. Peter beslutade att det inte var någon ide eftersom vi ska planera våran förlossnuíng på onsdag de 7:e
och mitt socker låg bra.

När vi var klara for vi till Lidl i Falun och sen åkte vi till Borlänge för att hämta Dennis.

Nu är det en evig väntan till Onsdag ....

1 kommentar:

  1. Carola med familjsöndag, 04 oktober, 2009

    Det kommer att bli jätte bra när allt är över och ni får åka hem med era killar.
    Hoppas dom "tar ut dom" snart som du säger så du slipper släpa runt på kalas kulan du har.
    Lycka till om vi inte ses eller hörs innan.

    Carola med familj

    SvaraRadera