fredag, januari 01, 2010

Tvillingmammor/pappor!

Vi skulle vilja veta hur era tvillingar sov vid 2-3 månaders ålder?
När de fick sina tänder och när de började dregla?
När de upptäckte varann?
Jag skulle oxå vilja ha foton på era tvillingar så jag kan visa dem tillsammans i ett inlägg!
Skicka era foton på mailen betty8105@hotmail.com!

Tack på förhand !

3 kommentarer:

  1. Oj, man glömmer så fort och ändå är det inte så länge sen de var i den åldern. Synd att jag inte börjat blogga redan från början...
    De sov rätt bra vid den åldern har jag för mig, förutom w som ville ha närhet vid sov dags. Det räckte oftast med ett finger i hans hand. Vi nattade dem alltid i deras säng som de delade men sen under natten flyttades de över till vår säng då de åt vid ca 5 tiden. W fick sin första tand vid 10månaders ålder tror jag och S fick sin första idag då de fyller ett år. Dregla har de gjort sen i somras och trodde att de var tänder på g redan då. Varandra upptäckte de på riktigt någongång vid 4månaders ålder, tror det var kvällen innan deras dop då de "tittade" på tv i famnen på sin far och sin farmor.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Mina tvillingpojkar sov inte alls så bra vid den tiden, vissa nätter var bra och vissa var sämre. L ville alltid hålla i mammas eller pappas finger när han somnade. Killarna somnade i var sin babysitter sedan sov de hela natten i vår säng eftersom jag ammade dem på nätterna. Båda killarna fick sina första 2 tänder vid 2 månaders ålder och idag när de är 6 månader är 2 nya tänder på gång att titta fram.
    Tror de var ca 4-5 månader då de upptäckte varandra för första gången.

    SvaraRadera
  3. Tack för svaren!
    Roligt att höra hur andra gör. Maria Har du någon mail eller blogg?

    SvaraRadera