lördag, september 05, 2009

"Boat" för Milton och Melvin

Igår blev fodralet till spjälsäng 1 färdig och idag rädde vi över madrassen. Så nu kunde vi äntligen fixa med sängen som de ska sova i den första tiden. Pappa Ronny tyckte det var så roligt att fixa med det och bäddade iordning sängen så fort vi fått fram sängkläderna, medan jag sov en stund.

Vi knäppte några kort på våran lilla bebishörna, som tidigare varit en pysselhörna. Man kan väl säga att det fortfarande är en pysselhörna för vi pysslar så mycket vi kan och hinner innan pojkarna kommer.

Det är mycket man behöver två av när man ska ha tvillingar och det är inte alltid så lätt att hitta likadana saker när man inte är en miljonär och behöver köpa så mycket olika saker. Babysittarna skaffade vi här om dagen, en på hallonstigen och en på hindriksheden tur att vi hitade dem så pass nära ändå. Tvillingamningskudden köpte vi för ett bra tag sen för en billig penning. Hittade den på blocket och de som ägde den kom till mora med den, vi möttes på Djurmagasinets parkering i noret en kväll å gjorde upp affären.

Pappa Ronny har varit jätteduktig med och boa för pojkarna. Visst e de mysigt för dem nu!


3 kommentarer:

  1. vad mysigt det blir, vännen!skönt att få städa upp lite va!? puss å kram

    SvaraRadera
  2. Det ska bli så kul att se när dom ploppar ut! :)

    SvaraRadera
  3. Hittade hit av en slump.
    Kul att få följa fler tvillingfamiljer på nätet.
    Kan tipsa om att man inte behöver två av precis allt, oftast är det vi föräldrar som vill ha en massa medan barnen klarar sig utan ;-)
    Du verkar vara duktig på att sy, så många planer som du har. Önskar jag hade den talangen...
    Istället för bärsele, kanske du ska fundera på en bärsjal? Då kan du bära båda samtidigt iaf i början innan de blir för tunga.
    Lycka till!

    SvaraRadera