lördag, januari 23, 2010

Fingergurerna va ett av fynden vi gjorde påIkea!


Denna påse fick vi av grannarna Malin och Mats! ck så jätteycket de a jätefina! Vi tycker oxå mycket om randigt!






Vi blev bjudna på middag hos dem igår och de bjöd oss på hemlagade köttbullar, potatis och egengjord sås på skyn av köttbullarna....f...n...så gott de va! Riktigt hemlagat precis som farmor! Tack Malin och Mats för en trevlig middag och kväll. Måste vi göra om någon gång. Känns som vi kommer ha mycket roligt i sommar!


Premiären på de nya stolarna vi köpte på Ikea! Vi köpte kuddarna till deras sängar men de passade bra att pallra up huvvena med! Skönt att de nu kan sitta lite för sig själva.



Overallerna som vi använder nu 22:- och de tre plagg nedan har Sofia fixat åt oss. De hade 75% rea på Maxi i sandviken där hon bor så hon köpte dem åt oss som vi hämtade när vi var förbi å åt den supertrevliga middagen!


Regnställ till Dennis, nu ska han slippa bli blöt i tövädret som kommer hoppas vi! Kostade 300 nytt och vi fick det nu för 50:-. Vilka fynd du gjorde åt oss Sofia Tack för det!




Overaller storlek 74 22:- st.Billigt ska de va!



Dessa dresser fick vi i present av Sofia. Vi blev glatt överaskade och superglada! Fint med lika fast inte lika kläder tycker vi. Storlek 74, här ligger de tvättade och klara för användning senare!

Här är alla barnen samlade! Den enda som saknas är ju Dennis. Sofias sexåring och treåring ligger å myser med våra bebisar!

Här ligger våra fina bebisar alla tre födda nästan samma dygn! Sofia bjöd oss på middag som jag nämnde i förra inlägget Lasagne blev det och det var supergott! Vi hade trevligt och hade mycket att prata om men tiden räcker ju inte så långt som man hade velat! Hoppas vi ska kunna träffas igen snart eller hur Sofia! Vi skulle ha bott närmare varann så vi kunde umgåts nästan varje dag med våra små och våra sexåringar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar